Fysikaalinen verisuoniterapia BEMER®

on yksi tämän hetken tehokkaimpia hoitomuotoja, jolla tuetaan sairauksien ennaltaehkäisyä ja niistä paranemista. Kyse on fysikaalisesta terapiasta, joka stimuloi paikallisesti heikentynyttä tai häiriintynyttä mikroverenkiertoa tukien näin terveyden ylläpitoa ja sen palauttamista. Nykyinen BEMER-laitesukupolvi perustuu viimeisimpiin tutkimustuloksiin. BEMER® käyttää hyväkseen maailmanlaajuisesti ainutlaatuista signaalirakennetta, sekä siihen perustuvia päivä- ja yöhoitoihin kehitettyjä ohjelmia.

BEMER-hoito soveltuu koko kehon ja sen luonnollisten säätelymekanismien hoitoon. Siksi sitä käytetään oireista riippumatta täydentävänä hoitona erilaisissa tervehtymisprosesseissa. BEMER® auttaa myös suorituskyvyn parantamisessa vapaa-aikana, työssä ja urheilussa.

Tämän takia käytämme BEMER-terapiaa hoitolaitoksessamme.

Bemer SLT valo- ja verisuoniterapia 

Bemer valo- ja verisuoniterapiassa yhdistyvät valoterapian ja elektromagneettiterapian erinomaisuus. Valolla on merkittävä rooli elektromagneettisten kenttien kehonsisäisissä vaikutuksissa.

Laser (Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation) on erityinen valohoito, jossa käytetään tiettyjen sidekudosrakenteiden kohdennettua aktivoimista. Tyypillinen ominaisuus, joka laserilla on, on sen lähettämän valon yhdistelmä monokromaattisuutta (monokromaattinen vain yhden aallonpituuden valo) yhdistettynä korkeaenergiseen säteilyyn, koherenssiin ja polarisaatioon. Tämä tehokas elektromagneettinen energia, joka on keskitetty hyvin pienelle alueelle, toimii kuten valoveitsi ja sitä käytetään kirurgiassa niin kutsuttuna laserkirurgiana

Bemer 3000 SLT:ssä yhdistyvät valoterapian elektromagneettiterapian erinomaisuus ja ne yhdessä muodostavat ainutlaatuisen hoitomuodon.

Bemerin verisuoniterapia perustuu kehon fysiologisia perusprosessien tukemiseen ja siten se parantaa luontaisia itsesäätelymekanismeja käyttäen seuraavia tieteellisesti todistettuja seikkoja

Vaikutuksia:

  • mikroverenkiertoon
  • immuunijärjestelmään
  • proteiinisynteesiin
  • autonomiseen hermostoon
  • edistää ihon uusiutumista
  • valon tuottama foto-oksidaatio stimuloi myös soluenergian (ATP:n) tuottoa sekä parantaa soluaineenvaihduntaa ja elintärkeitä kehon toimintoja. Koska valon läpäisysyvyys kudokseen on verrattain matala, sillä on erityisen positiiviset vaikutukset ihon pintakerroksiin, kun taas magneettikenttä menee syvempiin kerroksiin.