Klinikka Kaarina Krogerus

Klinikka Kaarina Krogerus on kokonaisvaltainen terveyteen ja hyvinvointiin erikoistunut klinikka, josta saat yksilöllistä ja asiantuntevaa hoitoa sekä itsehoito-ohjeita.
Teen työtä sydämelläni, kuuntelen ja etsin yhdessä asiakkaani kanssa hänen hyvinvointiaan parhaiten tukevat vaihtoehdot.

Olen nähnyt työssäni uusien sekä täydentävien hoitomuotojen potentiaalin ja tehokkuuden yksilön terveyden edistämisessä sekä myös erilaisten sairauksien ennaltaehkäisyssä ja -hoidossa.
Sairaanhoitajan koulutukseni sekä sairaalaympäristössä toimiminen innostivat minut perustamaan oman yrityksen.
Klinikka Kaarina Krogeruksen perustin vuonna 1999 Jyväskylässä.

Osaamisalueitani ovat kokonaisvaltainen suoliston hoito ja hyvinvointi, suolihuuhtelut, jalkojenhoito sekä lymfaterapia.

Health Consept Analyzer -laitteella tehtävä ravintoaineiden mittaus antaa edellä mainittujen lisäksi arvokasta tietoa mahdollisista puutoksista ja lisäyksistä ruokavaliossa.

Suolistovaivojen syiden selvittämiseen käytän edistyksellistä Mikrobiomi -suoliston terveystestiä sekä verinäytteestä otettavaa Allergo-Screen ruoka-aine ja allergia- ja GastroPanel -testejä.

Klinikan kauneudenhoitopalveluihin kuuluvat tehokkaat Restylane- , PRP-, eDermastamp – ja mesolanka- sekä Plasma Pen Medical- hoidot.

Päivitän terveyden huollon osaamistani elinikäisen oppimisen periaatteilla.
Olen syventänyt oppejani luontaishoidoissa, ravitsemuksessa sekä jalkojenhoidossa.
Terveyden edistämisen taitojani olen syventänyt Pro Health Oy.n järjestämien funktionaalisen lääketieteen koulutuksissa vuodesta 2012 lähtien ja Lääkärikeskus Astrisin  suoliston hoitoon ja kroonisiin tulehduksiin liittyvissä koulutuksissa.

Kehitys menee nopeasti eteenpäin näissä asioissa, joten käyn useita terveyteen ja kauneudenhoitoon liittyviä täydennyskoulutuksia vuodessa ollakseni ajan tasalla alan uusista ’trendeistä’.

Kroonisten sairauksien, suolistovaivojen ja kipujen taustalla on valitettavan usein ongelmia ravitsemuksessa ja elämäntavoissa. Pyrin kohtaamaan jokaisen asiakkaan yksilönä ja tarttumaan heidän haasteisiinsa kokonaisvaltaisen terveyttä edistävän ja sairauksia ennaltaehkäisevän luonnollisen terveydenhoidon kautta. Tarvittaessa ohjaan asiakkaan muille asiantuntijoille.

Klinikka Kaarina Krogerus on avoinna vain ajanvarauksella.

Otan vastaan myös Helsingissä Lääkärikeskus Astrisissa viikoittain.