Klinikka Kaarina Krogerus

Klinikka Kaarina Krogerus on kokonaisvaltainen terveyteen ja hyvinvointiin erikoistunut klinikka, josta saat yksilöllistä ja asiantuntevaa hoitoa sekä itsehoito-ohjeita.

Teen työtä sydämelläni, kuuntelen ja etsin yhdessä asiakkaani kanssa hänen hyvinvointiaan parhaiten tukevat vaihtoehdot.

Klinikka Kaarina Krogeruksen perustin vuonna 1999 Jyväskylässä. Sairaanhoitajan koulutukseni sekä sairaalaympäristössä toimiminen innostivat minut perustamaan oman yrityksen. Näin työssäni uusien hoitomuotojen potentiaalin ja havaitsin hoitojen tehokkuuden yksilön terveyden edistämisessä sekä erilaisten sairauksien ennaltaehkäisyssä ja -hoidossa.

Osaamisalueitani ovat otsoniterapia, kokonaisvaltainen suoliston hoito ja hyvinvointi, suolihuuhtelut, jalkojenhoito sekä lymfaterapia.

Suolistovaivojen syiden selvittämiseen käytän edistyksellistä Mikrobiomi -suoliston terveystestiä ja verinäytteestä otettavaa Allergo-Screen ruoka-aine allergia- ja GastroPanel -testejä. Health Consept Analyzer -laitteella tehtävä ravintoaineiden mittaus antaa edellä mainittujen lisäksi arvokasta tietoa mahdollisista korjaustoimenpiteistä ruokavaliossa.

Klinikan kauneudenhoitopalveluihin kuuluvat tehokkaat Restylane- , PRP-, eDermastamp – ja mesolankahoidot.

Olen tiedonhaluinen ja päivitän osaamistani elinikäisen oppimisen periaatteilla. Osaamistani olen syventänyt luontaishoidoissa, ravitsemuksessa ja jalkojenhoidossa sekä otsonihoitojen eri muodoissa.

Terveyden edistämisen tieto-taitojani olen syventänyt Pro Health Oy.n järjestämien funktionaalisen lääketieteen koulutuksissa vuodesta 2012 lähtien ja Lääkärikeskus Astrisin  suoliston hoitoon ja kroonisiin tulehduksiin liittyvissä koulutuksissa.

Kehitys menee nopeasti eteenpäin näissä asioissa, joten käyn useita terveyteen ja kauneudenhoitoon liittyviä täydennyskoulutuksia vuodessa ollakseni ajan tasalla.

Suolistovaivojen, kipujen ja sairauksien taustalla on valitettavan usein ongelmia ravitsemuksessa ja elämäntavoissa. Pyrin kohtaamaan jokaisen asiakkaan yksilönä ja tarttumaan heidän haasteisiinsa kokonaisvaltaisen terveyttä edistävän ja sairauksia ennaltaehkäisevän luonnollisen terveydenhoidon kautta.

Kahta samanlaista päivää ei ole, työni on äärettömän mielenkiintoista, jossa saan tavata viisaita, ihania asiakkaitani ja opin heiltä paljon lisää.

Klinikka Kaarina Krogerus on avoinna vain ajanvarauksella.