Suolihuuhtelu

Suolihuuhtelu on puhdistava ja rentouttava hoito, jonka avulla poistetaan elimistöön kertyneitä epäpuhtauksia ja myrkkyjä. Apuna käytetään laitetta, josta veden annetaan virrata suoleen ja poistaa suolen seinämiltä irronneet epäpuhtaudet. Huuhtelu on yksinkertainen ja lääkkeetön tapa päästä eroon suoleen kertyneistä epäpuhtauksista ja tukkeumista.

Toimenpiteessä käytetään +37 – 38C asteista vettä, jolla paksusuoli täytetään ja veden virtauksella irrotetaan suolen seinämiin kertyneitä myrkkyjä ja tukkeutumia.

Suolihuuhtelu on vanha, perinteikäs ja vaaraton terapiamuoto. Mikäli ruokavalioosi ovat joskus kuuluneet rasvaiset ruuat, makeiset, kofeiini, limonadit, kemiallisesti käsitellyt ja kasvatetut ruoka-aineet tai sinulla on epäsäännölliset ruokailutottumukset, suolihuuhtelusta on sinulle apua. Suolen toimintaan vaikuttavat usein myös mielialat, stressi sekä epäsäännöllinen vuorokausirytmi. Valitettavan usein emme pidä hyvää huolta suolestamme ja voimme joutua kamppailemaan pahan olon, väsymyksen, ummetuksen ja jopa vatsakipujen kanssa. Tämä kaikki johtuu siitä, ettei elimistömme puhdistusjärjestelmä toimi kunnolla.