Kaarina Krogerus vuoden 2011 Keski-Suomen yrittäjänainen!

Kaarina Krogerus on Vuoden 2011 Keski-Suomen Yrittäjänainen! Keski-Suomen Yrittäjänaiset ry kertoo valinnastaan seuraavasti: “Vuoden 2011 Keski-Suomen Yrittäjänainen tekee työtä sydämellään, kuuntelee ja etsii yhdessä asiakkaan kanssa hänen hyvinvointiaan parhaiten tukevat vaihtoehdot. Pitkäaikainen kokemus ja jatkuva uuden opiskelu sekä tehokkaat hoidot antavat asiakkaille parhaimmat tulokset.”

Mitä on Hyaluronihappo?

Hyaluroraani eli hyaluronihappo on solujen pinnalla valmistettava ja soluväleissä esiintyvä luonnollinen pitkäketjuinen sokerimolekyyli, jota esiintyy lähes kaikissa kudoksissa, joissa sillä on tärkeä rooli kudosten toiminnalle. Hyaluroraani imee vettä itseensä, minkä vuoksi se on suosittu raaka-aine ihonhoitotuotteissa ja ryppyihin pistettävissä täyteaineissa, kuten Restylane.

 

Mitä on Restylane?

Restylane on kristallinkirkas geeli, jota ruiskutetaan ihoon pieninä määrinä palauttamaan ihon luonnollista tilavuutta ja rakennetta. Restylane koostuu hyaluronihaposta joka on samanlaista kuin kehon oma hyaluronihappo.

Restylanea sisältävät tuotteet tasoittavat ryppyjä, muotoilevat kasvonpiirteitä, tekevät huulista täyteläisemmät ja uudistavat ihoa. Yleisimpiä käyttökohteita ovat esimerkiksi: otsa-, ilme- ja naururypyt, nenän ja suupielten välillä kulkevat pitkittäiset uurteet, ylähuulen yläpuolella olevat pitkittäiset juonteet, suupielten juonteet, huuliraja ja huulten täyteläistäminen sekä ihon, huulten ja käsien syväkosteutus.

Restylane -käsittelyn lopputulos on pitkäkestoinen olematta kuitenkaan pysyvä, mikä antaa vapauden valita haluaako jatkokäsittelyllä ylläpitää vaikutusta. Hoidon vaikutus kestää yleensä 6-18 kuukautta. Huulien lopputuloksen ylläpitämiseksi tarvitaan usein uusintakäsittely.

Klinikka Kaarina Krogerus on sertifioitu Restylane klinikka.

Lue lisää Restylane -hoidoista: www.restylane.com

Lataa liitteet: Luontaisterveys artikkeli Restylanesta